contact
Muurbloem Logo

 

 

Op 16 en 17 maart 2022 gaat de Independent Hotel Show Amsterdam, als allereerste grote hotelbeurs van West-Europa, weer van start in de RAI. Dit bruisende business-evenement voor luxe en boetiekhotels geeft ons de gelegenheid om de hotelwereld weer volop te inspireren! Muurbloem design studio is dit jaar key design partner van de organisatie en daarnaast zijn we spreker in het panelgesprek over Sensory Design. Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken. Hoteliers kunnen via Muurbloem design studio een gratis ticket krijgen (neem contact op voor meer informatie). 

 

Onze visie op hospitality 

Voor Muurbloem design studio is hospitality de sleutel tot al onze interieurprojecten. Of het nu gaat om een interieur van een fysiotherapiepraktijk, een innovatieve onderwijsruimte of een boetiekhotel, gastvrijheid is de kernwaarde om de onderneming optimaal te laten functioneren.

Wij zijn ervan overtuigd dat een weloverwogen interieur leidt tot een verbeterde ervaring van de brand identity en passie van het hospiality team.Onze ambitie is om de levenservaring van gasten te verrijken met een persoonlijke benadering en een inspirerende omgeving. Het hotel - dat alle facetten van het leven in een etmaal omvat - is hiervoor de ultieme omgeving.

Tijdens deze beurs hebben wij de wens om ondernemers en zaakvoerders te prikkelen met onze visie en expertise op het gebied van business en hospitality. We kijken samen naar de toekomst en verkennen nieuwe mogelijkheden. Bezoek onze stand (J28) en deel mee in het warme hart dat wij de hotelbranche toedragen. 

 

 

 

  

Hotel Alexander, Amsterdam
Fotografie: Sam Chan 

 

Key design partner
We zijn trots op onze rol als key design partner van de Independent Hotel Show Amsterdam! Dit partnerschap houdt in dat wij onder andere verantwoordelijk zijn voor het volledige design van de Innovation Stage. Op dit podium zullen dagelijks seminars plaatsvinden die zich richten op vitale innovaties in de wereld van hospitality. Wij zullen het actuele programma delen via onze social media kanalen, dus houd ons in de gaten op FacebookLinkedIn en Instagram. 

 

  

 

Sensory Design: Imagining the Impossible

 

Op 17 maart van 11:45 tot 12:30 nemen wij deel aan een panelgesprek op het podium van de Innovation Stage! Hier delen wij onze expertise over het belang van de zintuigen in hotelinterieurs en hoe dit bijdraagt aan de creatie van een onvergetelijke ervaring. Blok dit moment alvast in uw agenda en kom proeven van het thema Sensory Design. We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

 

 

Independent Hotel Show Amsterdam

LocatieRAI Amsterdam

Adres: Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

Datum: 16 - 17 maart 2022

Tijd: 10:00 - 17:00 

 

 

 


Geschreven door Robert Westerveld, Lead Interior Designer