contact
Muurbloem Logo

Privacyverklaring Muurbloem.com

 

Muurbloem wil u inspireren door ons design en vormgeving. Wij maken daarvoor onder andere gebruik van onze website en van onze nieuwsbrief.

 

Onze website

 

Via onze website worden geen persoonsgegevens verwerkt: door een bezoek aan onze website bent u niet te identificeren of identificeerbaar.

 

Op onze website wordt wel gebruik gemaakt van zogenaamde functionele cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw computer of telefoon worden opgeslagen voor een betere werking van onze website. Er is verder geen sprake van geautomatiseerde besluitvorming of profilering.

 

Onze nieuwsbrief

 

Wanneer u daarin geïnteresseerd bent kunt u ons toestemming geven u onze nieuwsbrief toe te sturen. U komt dan op een e-mail lijst en postverzendingslijst te staan en ontvangt onze nieuwsbrief. In het algemeen versturen wij deze per e-mail maar bij bijzondere gelegenheden doen wij dat per post.

 

Wanneer u zich via de website aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt onze verwerker ‘Mailchimp.com’ uw persoonsgegevens en via hen krijgen wij deze ter beschikking.

 

Rechtstreekse benadering

 

Wanneer u ons toestemming geeft om u onze nieuwsbrief toe te sturen, maken wij ook gebruik van onze e-maillijst en postverzendingslijst om u persoonlijk en rechtstreeks te benaderen.

 

 

Bewaarduur

 

Uw persoonsgegevens worden voor ons bewaard door ‘mailchimp.com’ totdat u kenbaar maakt dat u vergeten wilt worden. Wij wissen uw gegevens dan niet omdat wij verplicht zijn vast te leggen dat u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.

 

Informatierechten

 

Wilt u dat wij u ‘vergeten’ en daarmee uw gegevens wissen, dan kunt u dat per e-mail aan ons kenbaar maken. Bij het ‘vergeten worden’ komt nog het een en ander kijken: zie daarvoor de verdere informatie hieronder.

 

Als u uw gegevens wilt wijzigen dan kunt ons daarvoor een e-mail sturen. Zie onderstaand e-mailadres.

 

Wij zijn van mening dat onze beperkte gegevensverwerking betekent dat wettelijke bepalingen omtrent het recht van de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens niet snel van toepassing zal zijn. Dit vinden wij ook van het recht op gegevensoverdraagbaarheid: het betreft immers alleen uw e-mailadres en eventueel voor– en achternaam...
Mocht u desalniettemin beroep willen doen op deze rechten dan kunt u ons dit kenbaar maken via een e-mail. Zie onderstaand e-mailadres.


Recht op informatie

 

Als u wilt gebruik maken van het recht op informatie, waardoor u beschikking krijgt over de gegevens die wij van u hebben, dan kan dat. In dat geval zult u zich moeten legitimeren door kopie van uw legitimatiebewijs sturen via het van u bij ons bekende e-mailadres. Voorgaande kan ook per post. Zie onderstaand adres en e-mailadres.

 

Het recht om vergeten te worden

 

Als u wilt dat wij uw gegevens volledig wissen uit onze bestanden, dan kan dat. In dat geval zult u zich moeten legitimeren door kopie van uw legitimatiebewijs sturen via het van u bij ons bekende e-mailadres. Voorgaande kan ook per post. Zie onderstaand adres en e-mailadres.

 

Bezwaar en klachten

 

Mochten wij te kort schieten bij het wissen van uw gegevens of de wijziging daarvan, dan kunt u daartegen bezwaar maken via onze website of daarover telefonisch contact op nemen.

 

U bent gerechtigd tegen de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Muurbloem.com is een website van het bedrijf ‘MB Groep B.V.’, Kerklaan 49, 3731 EG, De Bilt. Telefoonnummer +31(o)30-2714014; privacy (@)muurbloem.com
Kvk 30219488