contact
Muurbloem Logo

Projecten van Muurbloem designstudio passen als een maatpak

Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal.

Daarom bieden wij bij Muurbloem een grondige voorstudie dat gericht is op het vertalen van brand identity naar een passende interieur. Wij geloven dat een interieur geïnspireerd door de brand values van een bedrijf kan bijdragen tot verbeterde zakelijke capaciteit! Een inspirerende omgeving leidt tot een verbeterde brand experience voor klanten, gasten en medewerkers, maar ook ontstaat er een groter bewustzijn en trots bij werknemers en partners. 

 

Een interieur moet passen binnen de kernactiviteit en mogelijkheden van een bedrijf. Daarom faciliteren wij ook het intekenen en doorrekenen van het concept ontwerp. Zodoende kunnen zaakvoerders en ondernemers zien hoe het nieuwe concept en de benodigde technieken passen binnen het huidige gebouw en het gestelde budget. Daarnaast is het traject opgebouwd in verschillende stappen en kan deze naar de vraag worden aangepast.

 

Muurbloem werkt nauw samen met hun opdrachtgevers. Voor ons is de opdrachtgever is een muze om inhoud te geven aan de projecten. De dialoog kan gaan over de inhoud van het project, praktische zaken, het budget en/of creatieve betrokkenheid. Door deze samenwerking streven ze ernaar om projecten te realiseren, die aansluiten als een maatwerk pak.

Muurbloem werkt voornamelijk voor de zakelijke markt. Onze creativiteit kent geen grenzen, van zorgsector tot hospitality en van kantoorinrichting, musea tot retail. Van kleine projecten als een uniek vloerkleed tot een totaal interieur van 7000m2.

 

Over ons

 

Muurbloem design studio (opgericht in 2000) heeft veel ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van interieurs voor de zakelijke markt. Architectural Support is een voorstudie-pakket die zich heeft ontwikkeld vanuit deze ervaring en expertise. Door middel van deze methode:

 

  • Inspireren wij ondernemers en zaakvoerders met onze ontwerpen en expertise op het gebied van business en hospitality.
  • Zorgen wij voor het complete ontwerp- en uitvoeringsproces, om zo ondernemers en zaakvoerders te ondersteunen bij het implementeren van een nieuw interieur.