contact
Muurbloem Logo


Werkwijze

Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal. Daarom bieden wij bij Muurbloem de Architectural Support-voorstudie aan gericht op het vertalen van brand identity naar passende interieurs voor de hospitality en zakelijke markt. Wij geloven dat een interieur geïnspireerd door de brand values van een bedrijf kan bijdragen tot verbeterde zakelijke capaciteit! Een inspirerende omgeving leidt tot een verbeterde brand experience voor klanten en gasten, maar ook ontstaat er een groter bewustzijn en trots bij werknemers en partners. 

 

Een interieur moet passen binnen de kernactiviteit en mogelijkheden van een bedrijf. Daarom omvat het Architectural Support ook het intekenen en doorrekenen van het concept ontwerp. Zodoende kunnen zaakvoerders en ondernemers zien hoe het nieuwe concept en de benodigde technieken passen binnen het huidige gebouw en het gestelde budget. Daarnaast is het traject opgebouwd in verschillende stappen en kan deze naar de vraag worden aangepast.

 

Over ons

Muurbloem design studio heeft meer dan 18 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van interieurs voor de zakelijke markt. Architectural Support is een voorstudie die zich heeft ontwikkeld vanuit deze ervaring en expertise. Door middel van deze methode:

 

  • Inspireren wij ondernemers en zaakvoerders met onze ontwerpen en expertise op het gebied van business en hospitality.
  • Zorgen wij voor het complete ontwerp- en uitvoeringsproces, om zo hoteliers en zaakvoerders te ondersteunen bij het implementeren van een nieuw interieur.

 

 

 

 

Muurbloem verbetert uw brand experience en bedrijfscapaciteit met interieurontwerpen geïnspireerd door uw verhaal!