contact
Muurbloem Logo

 

Beeld: Muurbloem design studio

 

Nieuwe verbindingen voor een dynamisch gezin

 

Recent mochten wij een dynamisch gezin ondersteunen bij de verbouwing van hun woning in De Bilt. Deze statige twee-onder-een-kapwoning uit 1929 werd uitgebouwd en voorzien van een geheel nieuw interieur op de begane grond.

 

De keuken en bijkeuken werden samengevoegd en uitgebouwd zodat er een verbinding ontstaan is tussen de nieuwe keuken en de garage, die getransformeerd is tot een hoogwaardige leefruimte met fitness en opslagmogelijkheden. Ook is de draagmuur doorgebroken op twee plekken om zo verbinding te scheppen tussen de eetkamer en de keuken, alsook de salon en de ontvangstkamer. Daarnaast is de gehele begane grond van een nieuw interieurontwerp voorzien.

 

Beeld: Muurbloem design studio

 

Naast interieurprojecten en -producten voor de zakelijke markt verzorgt Muurbloem design studio ook ontwerp en bouwbegeleiding voor de verbouwing van woningen. Onze ontwerpers maken de puzzel om jouw woonwensen te vatten binnen de context van het huis. Van rijtjeshuis met een klein budget, tot een villa met turn-key projectoplevering, Muurbloem design studio komt met creatieve en kostenbesparende oplossingen die in elke situatie tot het best mogelijke resultaat leiden. Daarnaast begeleiden ze het contact met de aannemer en geven ze het beste advies om vertraging en andere vervelende situaties te voorkomen. 

 

In dit project heeft Muurbloem design studio zorg gedragen voor:

 

  • ontwerp architectuur aanbouw
  • ontwerp interieur met lichtplan/kleurplan en materialen
  • ontwerp maatwerk kasten en meubels
  • aanvraag omgevingsvergunning
  • werkomschrijving t.b.v. de uitvoering
  • inkoop nieuwe meubels
  • levering verlichtingsarmaturen

 

Klik op de onderstaande link of een van de foto's voor meer beeldmateriaal en informatie. Veel lees en kijkplezier!

 

>>> klik hier voor meer beeldmateriaal

 

Meer weten over onze dienstverlening voor particulieren? Bel met Gonnette Smits op 030-2714014 of stuur een e-mail naar gonnette@muurbloem.com.


 Geschreven door Robert Westerveld, lead interior designer