contact
Muurbloem Logo

Gevel van Hotel Alexander aan de Vondelstraat

 

Hotel Alexander krijgt een nieuwe identiteit met karakteristiek interieur

 

 

Het einde van het jaar is altijd een moment van terugkijken. De dagen worden korter, de natuur bereid zich voor op haar winterslaap, en wij kijken met een dromerige blik door het raam naar buiten. Het retrospectieve element is dit jaar des te groter vanwege ons kristallen jubileum. Inderdaad, het is 20 jaar geleden dat wij met ons busje vol dessins en ontwerpen een rondgang door de provincie maakte langs de lokale architecten. Muurbloem is begonnen als studio voor surface design, maar door onze leergierigheid en jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot all-round productonwerpers en projectinrichters. 

 

In de afgelopen 20 jaar hebben wij als team ons nationaal maar ook internationaal kunnen profileren. We hebben meermaals op de Salone del Mobile mogen presenteren (met als bekroning een Dutch Design Award voor onze Sandcarpets) en hebben over de grenzen heen handelsbetrekkingen aangeknoopt met o.a. EGE Carpets en Stokke AS. We hebben grote en kleine projecten mogen realiseren. Onze werkwijze is micro & macro—aandacht en waardering voor het kleine, maar in staat tot grootse dingen mede dankzij onze betrouwbare partners.

 

Ambitie en honger naar innovatie dreven ons om voor elk project het wiel opnieuw uit te vinden en gelukkig hebben wij ook telkens weer de juiste opdrachtgevers gevonden die ons daartoe in staat stelden. Wij willen hen dan ook bedanken voor het schenken van hun vertrouwen zodat wij keer op keer weer buiten de gebaande paden konden treden.

 

Kijkend naar de toekomst voelen we dat het bloed nog steeds kruipt waar het niet gaan kan. De nieuwsgierigheid en ondernemingsdrang die ons door de jaren heeft geleid zit diep in het DNA van Muurbloem en deze zijn nog niet uitgewerkt. Wij hebben dan ook veel zin om in de komende jaren nog meer te innoveren en om mooie projecten te realiseren.

 

 

Op naar de volgende 20 jaar!

 

Gonnette Smits, Art Director

Bart van de Kerkhof, General Manager

 

 


 

Geschreven door Robert Westerveld, Project Manager/Designer