contact
Muurbloem Logo

 

 

Nieuw keukenvloerontwerp familie I.

Patroonontwerp 'Huipil by Muurbloem design studio' nu op vinyl

 

Plaats: München, Duitsland

Jaar: 2021

Oppervlakte: 20 m²

 

In een woning in München (Duitsland) zijn we gevraagd om speciale vloerbedekking te realiseren in de keuken. Waar het ontwerp 'Huipil' oorspronkelijk is ontworpen voor zachte vloerbedekking, is het bij dit project door Forbo op vinyl gerealiseerd. Dit maakt het ontwerp een praktische toepassing voor in de keuken. Hoe leuk zou het zijn als dit ontwerp op zachte vloerbedekking zou doorlopen in de woonkamer!

 

Werkwijze

Deze klant heeft een leuke specifieke wens: ze wil een patroonontwerp van onze vloerbedekkingcollectie 'Floorfashion by Muurbloem', uitgevoerd op een harde vloer. Nadat we het ontwerp en de afmeting goed hadden afgestemd, zijn er samples gemaakt en verstuurd. Forbo Flooring heeft een goede projectkwaliteit, namelijk Eternal, waarop we het ontwerp hebben kunnen uitvoeren. De familie was zo blij met het resultaat 'dat de dochter er een nachtje op heeft geslapen!' Wat een groot compliment!
Het grafische ontwerp met 'funky' kleuren van de vloer geeft een fraai contrast met de stijlvolle en rustige keuken van Bulthaub.

 

Specificaties

leverancier: Forbo Flooring B.V.

materiaal: vinyl - Eternal

dikte: 2.0 mm

breedte rol: 2.0 m

lengte rol: ± 25 m

gewicht: ca. 2.8 kg/m²

slip weerstand: R10

geschikt voor vloerverhitting: < 27 graden Celsius

 

 

 

 

 

 

 

    Floorfashion by Muurbloem, Ege Carpets