contact
Muurbloem Logo
STROOMT INTERACTIONS
Muurbloem Logo
STROOMT INTERACTIONS

Stroomt Interactions

 

Opdrachtgever: Stroomt Interactions.

Locatie: Utrecht, Nederland.

Opdracht omschrijving: interieur ontwerp.

Aantal m2: ca. 120 m2.

Jaar: 2015.

 

Speciaal voor dit project ontworpen:

Dessin: speciaal dessin.

Tapijt en vloerkleden: speciaal ontwerp, geproduceerd door Ege Carpets.

Kast: verlijmd multiplex, cnc gesneden en gelakt.

Wand: fleece non woven, speciaal ontwerp.

Wat

Voor het bedrijf Stroomt Interactions heeft Muurbloem de inrichting van het nieuwe kantoor in Utrecht ontworpen en gerealiseerd. De bijzondere locatie is een voormalig koetshuis in het oude centrum van de stad.

In nauw overleg met de opdrachtgever is Muurbloem tot een ontwerp gekomen dat het innovatieve, duurzame en hedendaagse karakter van het bedrijf goed weer geeft. Volgens een van de mede-eigenaren Iwan Cuijpers, “Hier ontvangen wij met trots onze klanten”.

 

Werkzaamheden

De identiteit van Stroomt uit zich in een speciaal ontworpen dessin dat door het hele interieur door ‘stroomt’.

Voor diverse ruimtes komt dit dessin tot uiting in een speciaal tapijt en wandbekleding en bijzondere kast. Door de kast wordt het 2D dessin van de muur, 3D en krijgt het een functie.

Daarnaast heeft Muurbloem voor de inrichting de meubels samengesteld, een verlichtingsplan en het kleurenplan gemaakt. De basis kleuren zijn grijs en vergrijsd groen aangevuld met helder groen en oranje. Met veel zorg zijn alle onderdelen bij elkaar gebracht om tot een verrassend samenhangend totaal beeld te komen.

 

Werkwijze

Het projectteam van Muurbloem heeft in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het interieur concept vormgegeven. De medewerkers hebben samen een moodboard gemaakt die voor Muurbloem als inspiratie heeft gediend.

Het realiseren van dit project is door Muurbloem begeleidt. Het aansturen van de diverse vakmensen en leveranciers, het bestellen van de producten tot het stroomlijnen van het hele proces. Een belangrijk onderdeel is de kwaliteitscontrole, hier stopt Muurbloem veel tijd in, om tot een optimaal resultaat te komen.