contact
Muurbloem Logo
LEONARDO ROYAL HOTEL DEN HAAG
Muurbloem Logo
LEONARDO ROYAL HOTEL DEN HAAG

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

 

Opdrachtgever: Promenade Hotel B.V.

Locatie: Den Haag, Nederland.

Opdracht omschrijving: kroonluchter in Atrium, ontwerp vloeren en vergaderruimte.

Aantal m2: 600m2.

Jaar: 2012.

 

Speciaal voor dit project ontworpen:

Tapijt: speciaal ontwerp van Floorfashion in atrium en vergaderruimte.

Kast: Wallfashion Senses in congresruimte, speciaal handbedrukte wanden.

Wand: Plateshow, 1008 handgeblazen plaatjes diverse kleuren, 15 meter lang, ledverlichting.

Wat & Werkzaamheden

Muurbloem wordt gevraagd om van het atrium een bijzondere ruimte te maken. Hiervoor ontwerpt muurbloem een monumentale moderne kroonluchter met 1008 hand geblazen glazen bordjes in diverse kleuren en maten. Deze 22 m hoge atrium wordt gevuld met de 15 m lange kroonluchter, wat fantastisch is in deze hoge ruimte.  Op de vloer ligt een ontwerp van Ege Floorfashion by Muurbloem. Het stippen patroon in het kleed loopt verder door op de wand. Deze is handmatig op locatie aangebracht.

 

Voor een vergaderruimte ontwerpt muurbloem de vloer wandelen en verlichting. Voor de vloer bedekking 'Floorfashion bij Muurbloem’, gecombineerd met een pvc parket. Een van de muren krijgt het behang 'Clover' van Walllfashion. De andere muren krijgen muurschilderingen die ze op locatie realiseren. Ook hier wordt het stippenpatroon van de vloer overgenomen op de wand. Hierdoor ontstaat er een eenheid en samenspel.

 

Werkwijze

Op locatie wordt eerst de opdracht goed door genomen. In een tweede gesprek presenteert Muurbloem haar ideeën in een voorlopig ontwerp, door middel van ingetekende plattegronden en 3D Visuals. Nadat dit uitvoerig is besproken wordt het ontwerp aangepast en gepresenteerd in een definitief ontwerp. Na akkoord, wordt het ontwerp uitgevoerd. Muurbloem realiseert en begeleidt de uitvoering.