contact
Muurbloem Logo
STICHTING GRADUATE SPACE
Muurbloem Logo
STICHTING GRADUATE SPACE

Stichting Graduate Space

 

Opdrachtgever: Stichting Graduate Space.

Locatie: Rijnsweerd, Utrecht, NL.

Opdracht omschrijving: interieur ontwerp.

Aantal m2: ca. 800 m2.

Jaar: 2017.

 

Speciaal voor dit project ontworpen:

Dessin: speciaal dessin.

Tapijt en vloerkleden: speciaal ontwerp, geproduceerd door Ege Carpets.

Kast: verlijmd multiplex, cnc gesneden en gelakt.

Wand: fleece non woven, speciaal ontwerp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat

Stichting Graduate Space is gericht op start-up bedrijven en vroeg aan Muurbloem om het interieur te ontwerpen. Muurbloem heeft door middel van de DISC (dominant, interactief, stabiel, consciëntieus) methode een identiteit gecreëerd in hun gebouw. Bij elke hoofdstijl van de DISC methode hoort een kleur. Geel staat voor interactief en creativiteit, hierdoor is deze kleur toegepast bij de lunch- en vergaderruimte. Blauw staat voor consciëntieus en deze kleur is gebruikt bij de ruimtes van de flexwerkers. Rood/bruin staat voor dominant, deze kleur is gehanteerd bij de boardrooms. Groen staat voor stabiel en sociaal, deze kleur paste het best in de grote open ruimte op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping kan iedereen (samen)werken. Het artwork heeft overal hetzelfde dessins, dit zorgt voor een eenheid van alle ruimtes. 

 

Werkzaamheden

De identiteit van Stichting Graduate Space uit zich door middel van het artwork op de muren, met een bijzonder dessin wat door het hele interieur door loopt.

Er zijn in diverse ruimtes meerdere elementen toegevoegd, die voor meer eenheid in een ruimte zorgen. Zoals de plantentassen en meerdere vloerkleden. De vloerkleden zijn aangepast aan de kleuren van het dessin op de muur van de ruimte.

Muurbloem heeft voor de inrichting de meubels samengesteld, een verlichtingsplan en het kleurenplan gemaakt. De basis kleuren zijn geel, blauw, rood/bruin en groen, aangevuld met grijs. Met veel zorg zijn alle onderdelen bij elkaar gebracht om tot een verrassend samenhangend totaal beeld te komen.

 

Werkwijze

Het projectteam van Muurbloem heeft in nauwe samenspraak met de opdrachtgever het interieur concept vormgegeven. De medewerkers hebben samen een moodboard gemaakt die voor Muurbloem als inspiratie heeft gediend.

Het realiseren van dit project is door Muurbloem begeleidt. Het aansturen van de diverse vakmensen en leveranciers, het bestellen van de producten tot het stroomlijnen van het hele proces. Een belangrijk onderdeel is de kwaliteitscontrole, hier stopt Muurbloem veel tijd in, om tot een optimaal resultaat te komen.

 

 Muurbloem, Stichting, Graduate, Spaces, DISC, geel, arkwork