contact
Muurbloem Logo
HAY GROUP
Muurbloem Logo
HAY GROUP

Hay Group Amsterdam

 

Opdrachtgever: Hay Group.

Locatie:PietHeinBuilding, Amsterdam, Nederland.

Opdracht omschrijving: Inrichting identiteit van Hay Group geven.

Aantal m2: ca 700 m2.

Jaar: 2014.

 

Speciaal ontworpen voor dit project:

Desssin: Speciaal dessin ontwikkeld voor HayGroup, het ‘Hay dessin’.

Wanden: ‘Hay dessin’ in diverse technieken gerealiseerd.

Akoestische panelen: ‘Hay dessin’ fullcolour print op stof.

 

 

Wat

Hay Group is een organisatieadviesbureau op het gebied van HR. Muurbloem heeft samen met de interieurarchitect Wildenberg de pitch gewonnen om de spanning en uitdaging in het interieur toe te voegen voor het nieuwe kantoor in Amsterdam.

Het kantoor wordt gezien als ‘duiventil’ waarin binnen een zakelijke omgeving, diverse functies samengebracht worden; flexwerken, besloten vergaderruimten, stilte werkplekken en ontmoeting / lunchruimten.

 

Werkzaamheden

Ondersteunend aan de interieurarchitect zijn er door het hele interieur, door Muurbloem ontwikkeld dessin geïmplementeerd. Bestanden worden naadloos aangeleverd om gedrukt te worden op stof voor akoestische panelen of verwerkt in etch glass vinylfolie om de transparantie van vergaderruimte te doorbreken. Deze vertaling in verschillende materialen maakt het dessin spannend en logisch tegelijk.

 

Als een rode draad kronkelt het dessin in de vorm van een netwerk door de ruimten en legt verbanden. Kleurgebruik is fris en het dessin is zakelijk, mondiaal en masculien.

 

Werkwijze

Muurbloem werkt in nauw overleg met opdrachtgever en architect om de ideeën af te stemmen en kwaliteit te behalen. Visies worden in het werkproces met elkaar gedeeld.

 

Muurbloem werkt met diverse leveranciers en vak-deskundige samen om projecten te realiseren. De projecten waaraan Muurbloem werkt, zijn zeer uiteenlopend. Dat inspireert haar en wakkert haar brede interesse aan.

Muurbloem werkt vanuit een klein ontwerpteam, waarmee u persoonlijk contact heeft en zet per project de juiste partners en vak-deskundige in. Door deze flexibele werkwijze en de gebundelde kennis en ervaring, wordt de hoogst haalbare kwaliteit gewaarborgd.