contact
Muurbloem Logo
SMAKKELAARSBURCHT OFFICE
Muurbloem Logo
SMAKKELAARSBURCHT OFFICE

Achmea Vastgoed, ism DTZ Zadelhoff

 

Opdrachtgever: Achmea Vastgoed, ism DTZ Zadelhoff.

Locatie: Leidseveer Utrecht, Nederland.

Opdracht omschrijving: Interieur ontwerp Lobby Kantoorgebouw.

Aantal m2: ca. 150 m2.

Jaar: 2015.

 

Speciaal voor dit project ontworpen:

Tapijt: Floorfashion by Muurbloem; design Kamiks (ege carpets).

Salon tafel: massief eiken salon tafel.

Sta tafel: mdf met echt eiken fineer.

Dessin: speciaal rond dessin.

Gevelontwerp: dessin van etchglass bestickering.

Garagemuur-ontwerp: dessin sjablonen, muurverf.

 

Wat

Voor het kantoorgebouw Smakkelaarsburcht, in het centrum van Utrecht, heeft Muurbloem in opdracht van Achmea Vastgoed, de inrichting van de entree ontworpen en gerealiseerd. Deze entree heeft verschillende functies, een balie voor de gastvrouw, leestafel, zit-wacht ruimte en wifi werktafel. De opdracht was hierbij om een zakelijk maar warme uitstraling te creëren die de gebruikers en bezoekers van harte welkom heet.

 

Werkzaamheden

Muurbloem heeft dit interieur vormgegeven en gerealiseerd. Uit de collectie ‘Floorfasion by Muurbloem’ van egecarpets is het ontwerp Kamiks op een minimalistische wijze toegepast. Het dessin uit het kleed heeft Muurbloem hergebruikt en omgezet in een bol zodat de relatie met de hanglampen zijn gemaakt. Op de buiten gevel zijn hiervan grote stickers (circa Ø 500 cm) geplaatst.

De eenheid wordt gevonden met bijpassende meubels. Het kleurgebruik is warm en harmonisch met als accentkleuren petrol, groen en eigeel.

 

Muurbloem zoekt altijd verbanden tussen de diverse objecten in een interieur zodat er een versmelting ontstaat van de losse onderdelen. Door object visueel met elkaar te verbinden ervaar je als gebruiker dat de ruimte speciaal hiervoor is ontworpen.

 

Werkwijze

In nauwe overleg met de opdrachtgever heeft het ontwerpteam van Muurbloem dit ontwerp gerealiseerd.

Naast het ontwerp heeft Muurbloem ook de uitvoering begeleid. Het inkopen en laten maken van de producten, werktekeningen maken, het begeleiden van de vakmensen en de kwaliteitscontrole op locatie.