contact
Muurbloem Logo
Independent Hotel Show 2019
Muurbloem Logo
Independent Hotel Show 2019

Independent Hotel Show 2019

 

Hotel Independent Show 2019.

Locatie: Rai, Europaplein 24, Amsterdam, Nederland.

Stand F70

Datum: 8 - 9 mei 2019

Open: 10.00 - 18.00 uur

 

Speciaal voor dit project ontworpen:

Een 'all you need-pantry' in de vorm van een hutkoffer.

Wanden: akoestisch spantextiel

Verlichting: Dot Show S2 special in pink

 

Independent Hotel Show 

 

FOCUS

 

In de design-studio van Muurbloem zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs en architectonische ondersteuning voor bedrijven in de hotel en hospiality branche. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en willen onze expertise graag delen met onze klanten.

 

ONTWERPPROCES

 

Bij Muurbloem zien we ons ontwerpproces als een spannende reis die we ondernemen met onze klanten - zij zijn onze muzen. Hun identiteit en merkwaarden zijn ons uitgangspunt en via identiteit analyse en interviews kunnen we ons nauwkeurig identificeren.

Op deze manier kunnen we een constructieve dialoog aangaan over praktische en substantiële ruimtelijke interventies die budgetgericht en creatief betrokken zijn. Daarom biedt elk van onze projecten een oplossing op maat.

 

INSPIRATIE

 

Bij Muurbloem zijn we altijd op zoek naar verschillende manieren om onze visualisaties tot leven te brengen. We werken nauw samen met producenten en ambachtslieden om nieuwe technieken te ontwikkelen en zo een unieke materialisatie te krijgen voor elk van onze projecten.

 

STERKTE

 

De kracht van Muurbloem Design Studio ligt in onze flexibiliteit, ons multidisciplinair team en onze bereidheid om te innoveren. We waarderen de wensen van onze klanten en we gaan voor kwaliteit. We zullen niet stoppen totdat onze klanten tevreden zijn.

 

 

IN SAMENWERKING MET:

Sponsers van Indenpendent Hotel Show