contact
Muurbloem Logo
Hotel at Home
Muurbloem Logo
Hotel at Home

Hotel at Home

Hotel at Home is een netwerkplatform dat stakeholders uit de Hotel branche samenbrengt om van gedachten te wisselen, onderling zaken te doen en kennis te delen.

 

Muurbloem designstudio is partner in Hotel at Home omdat zij weet hoe belangerijk het is om relaties aan te gaan en kennis te delen. Om complexe interieur-opdrachten tot stand te laten komen is een goede samenwerking tussen klant, architect en leveranciers voor ieder van groot belang.

 

Muurbloem designstudio ondersteunt de (interieur) 'architectural support'.

Hierdoor is zij een mediator om het concept van de architect, design-technisch te vertalen naar een uitvoerbaar product dat voldoet aan de gewenste eisen. Het designstudio is gespcialiseerd in toonaangevende dessin-ontwerpen voor wallcovering en unieke vloerbedkking. De vloer en wand omsluiten het interieur en zijn belangrijke dragers om de hospitality atmosfeer te creëren.

 

'Design meets Hospitality'

Het Hotel at Home Year Event 2017 staat in het teken van 'Design meets Hospitality'. Een begrip dat zich richt op de kracht van de relatie tussen design en hotellerie. Daarom brengen wij het beste van deze twee werelden bij elkaar om u te informeren en ispireren met de laatste trends en ontwikkelingen in deze vakgebieden. Tijdens het Hotel at Home Year Event brengen wij uitsluitend beslissers samen zoals (interieur)architecten en hoteliers om van gedachten te wisselen, onderling zakten te doen en kennis te delen. Hotel at Home is een initiatief van Auping. Mosa, Sphinx, Geberit, Knauf, Muurbloem en Gira.

 

Design District

Design District is het trefpunt voor de interieurbranch in Nederland. Op Design District tonen zo'n 160 fabrieken, agenten, importeurs en ontwerpers hun nieuwste en beste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel. De getoonde producten worden geselecteerd op designgehalte en innovatie. De 15e editie van dit vak evenement is op 7,8 en 9 juni 2017 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Kijk voor meer informatie over de beurs op http://www.designdistrict.nl 

 

 

Locatie 

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

 

Organisatie

Hotel at Home 

Jeruzalemweg 2 | 6222NG Maastricht | +31 43 356 1091

hotelathome@servicecenter4h.com | www.hotelathome.info 

 

 

          

 

 

Spreker: Robert Mulder

Robert Mulder is al meer dan 20 jaar architect en inmiddels eigenaar van Mulderblauw architecten. Mulderblauw architecten is onde randere gespecialiseerd in hotels. Quea hotelontwerp heeft Mulderblauw zowel kennis en ervaring op het gebied architectuur als interieurontwerp. Zo heeft Mulderblauw ontwerpprocessen doorlopen voor hotelformules van InterContinental Hotels Group, Marriott, Accor en Hilton.

 

Spreker: Herman Konings

Herman Konings is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en is trendwaarnemer van beroep bij zijn eigen trend- en toekomstonderzoekbureau Pocket Marketing/nXt. Als trendanalist en consumentenpsycholoog geeft hij onder de titel 'De Toekomst Is Onder De Rozen' regelmatig lezingen en adviezen over socioculturele verschuivingen, tredwaarnemingen en toekomstverwachtingen.

 

Spreker: Robert van Ieperen

Robert van Ieperen brengt dagelijks, als partner van het bureau Fakton in praktijk wat hij leerde tijdens zijn studie aan de Hotelschool in Maastricht en de TU Bouwkunde in Eindhoven. Bij Fakton initieert en ontwikkelt Robert van Ieperen ruimtelijke projecten op verschilldende schaalniveaus (stad, gebied, gebouw en woning) waarbij comfort, gastvrijheidsbeleving, esthetische kwaliteit en gebruikswaarde kernwaarden vormen. Zijn expertise is strategische planning, stedelijke economie, financiële haalbaarheid en financiering.