contact
Muurbloem Logo
Floorfashion by Muurbloem in Milano
Muurbloem Logo
Floorfashion by Muurbloem in Milano

Floorfashion by Muurbloem in Milano

 

Lancering nieuwe collectie in Milaan tijdens Salone del Mobile 2011

 

Ege carperts dealer

ECO CONTRACT S.R.L

Via Manin 13

I-20121 Milano, Italy

 

Muurbloem Design Studio

 

Bij Muurbloem, werken wij als een multidisciplinair design studio.

 Wij ontwerpen producten, interieurs, maar we zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen van patronen.

 

Hoe mensen ervoor kiezen om zichzelf en hun omgevingen te versieren heeft ons altijd geïntrigeerd. We zijn gefascineerd door oude culturen en tradities. Dit verbreedt onze kennis en geeft een solide platform voor de creatie van Floorfashion door Muurbloem.

 

Het concept

Zaken doen in het buitenland kan een spannende en inspirerende ervaring zijn, om de verschillende betekenissen van alle lagen van een cultuur goed te begrijpen. Eeuwenlang, versieren mensen van verschillende culturen hun kleding met handgemaakte patronen. Deze patronen dienen als een communicatiemiddel en vertellen iets over interesses, vakkennis en idealen. Ze geven identiteit aan een cultuur en zorgen voor samenhorigheid en hebben een onderscheidend vermogen.

 

De creatie van Floorfashion by Muurbloem is begonnen met het in kaart brengen van de wereld, op zoek naar bijzondere details en culturele diversiteit tussen de continenten en landen. In de mode is het gebruik van lagen een algemeen bekend verschijnsel. Wij willen dit fenomeen gebruiken met de nieuwe Muurbloem tapijt collectie. Zoals fashion een persoon aankleedt, zo kleedt de collectie Floorfashion by Muurbloem de architectuur als een maatpak.

 

 Desgin in lagen

Elk tapijtontwerp in deze collectie is samengesteld uit vier verschillende lagen. Iederen laag is gevuld met dessins, afwisselend tussen grote en kleine dessins. Je kunt naar eigen wens de lagen combineren; of je het juist rustig of juist expressief wilt, dat is nu zelf te bepalen. Daarnaast is zijn ook de kleuren aan te passen. Muurbloem desgin studio helpt je graag bij het assisteren van de verschillende opties voor een perfect eindresultaat.

 

We wensen je een fijne reis!

Muurbloem Design Studio

 

Baanbrekende lagen concept

Floorfashion by Muurbloem is een multifunctionele verzameling van 12 ontwerpen geïspireerd door de lokale, folkloristische kleding uit de hele wereld. Elk ontwerp bestaat uit een reeks van 4 lagen welke afzonderlijk kunnen worden geselecteerd, gecombineerd en waarbij de kleuren kunnen worden veranderd. De 4 verschillen van elkaar met betrekking tot motief, kleuren en verhoudingen.

 

Het werken met de lagen is gemakkelijk. Selecteer de lagen met dessins naar wens. Door het toevoegen en wijzigen van kleuren en de lagen, kun je een eigen modieus vloerontwerp creëren. Als inspiratie geven we een voorproefje van 18 voorbeelden met gedefinieerde laag- en kleur combinaties.

 

De collectie is speciaal ontworpen voor ege carpets. Ege heeft 4 kleurpaletten waarmee de kleuren van ieder ontwerp omgezet kunnen worden in andere kleuren. Daarnaast kan je bij ege carpets kiezen uit 9 verschillende kwaliteiten. Het ontwerpteam van Muurbloem helpt je graag bij het maken van de juiste keuze en geven advies hoe je met deze collectie kunt spelen.

 

Op de website van ege carpets kun je spelen met de verschillende lagen van Floorfashion. Ook kun je de kleuren omzetten in een andere kleursleutel.

 

Play with Floorfashioin:

click hier - Floorfashion - ege carpets 

 

Specificaties

 

Mogelijkheid om kleuren aan te passen.

12 unieke grootschalige ontwerpen in de hedendaagse kleurschakeringen.

Uniek concept met zelf te bepalen van het aantal lagen.

Geen minimum order eisen.

9 standaard vloerbedekking kwaliteiten.

Prestaties norm EN 1307.

48 uur sample aanvraag.

Bestelling binnen 3 weken na ontvangst van de order.