contact
Muurbloem Logo

Bobijn Inspiratie

 

#INSPIRATIE 05/05

 

 

Lancering: nieuwe wallcovering collectie BOBIJN

 

Na vier blogposts over het ontwerpproces achter een behangcollectie zijn we nu eindelijk aangekomen bij het beste bericht: de lancering! De afgelopen weken waren een intensieve afwisseling van ontwerpen, afwegen, vergelijken, bijwerken en vervangen, met als eindresultaat de collectie BOBIJN.

Deze collectie bevat twintig unieke ontwerpen die allemaal hetzelfde uitgangspunt hebben, maar die toch van elkaar verschillen, waardoor ze in verschillende interieurs toe te passen zijn. Het onderwerp van BOBIJN zijn handgeweven stoffen die we op verschillende manieren hebben gecombineerd tot spannende dessins. 

 

Zoals eerder omschreven zijn deze handgeweven kleden zijn gemaakt door mijn tante Tini Peels. Zij was handweefster en verkocht haar werken in haar galerie BOBIJN. Met het ontwerpteam hebben wij de wens gehad om de ware aard - noem het de ziel - van deze handweefsels te vangen in de behangontwerpen van deze collectie. In mijn grote familie zit de behoefte tot creatie in ons DNA verweven. Als eerbetoon aan mijn tante en de familie hebben we alle twintig ontwerpen vernoemd naar mijn zussen, neven en nichten. Zo wordt de collectie verder doordrongen van de geest van tante Tini en haar handwerk.

 

Het resultaat is een collectie met een warme, zachte en natuurlijke uitstraling die het comfort van onze ruimte zal verhogen. Waar we ook zijn - thuis of op ons werk - we hebben allemaal behoefte aan geborgenheid en concentratie. BOBIJN roept een aardse, elementaire sfeer op die zorgt voor rust en balans in het interieur.

 

 


 

Geschreven door Gonnette Smits, Creative Director